Pages Menu
Categories Menu
Koersonderzoek

Koersonderzoek

In een koersonderzoek bekijken we letterlijk of je nog op koers bent in je loopbaan. De vraag ‘welk werk past bij mij voor nu en later?’ staat centraal, met als subvragen ‘Wie ben je, wat kan je, wat wil je, wat zoek je en waar kan je dat vinden?’. Dat onderzoeken we onder andere door het voeren van gesprekken, het kijken naar thema’s in je levensverhaal, kernkwaliteiten en je overtuigingen. Ook je persoonlijke structuur aan de hand van de elementen (aarde, vuur, water en lucht) komt aan de orde, net als het kijken naar wensberoepen, loopbaanwaarden, energiehuishouding, beroepenori├źntatie en arbeidsmarktori├źntatie. Een scala aan opdrachten die uitmonden in een loopbaanperspectief dat bij je past en haalbaar is. Een koersonderzoek bestaat uit 6 tot 8 gesprekken van 1,5 uur die doorgaans om de twee weken worden gehouden.

Investering: 999 euro excl. BTW